Vyšlo nové číslo nášho newsletteru

27.12.2013

V týchto dňoch vyšlo nové číslo newsletteru našej asociácie. Elektronickú kópiu v nízkom rozlíšení si môžete stiahnuť kliknutím na link "PPP Newsletter 03/2013" po rozbalení celého textu tejto správy, alebo v sekcii "PPP Newsletter" nášho webu. V prípade záujmu o jeho pravidelné zasielanie, prosím vyplňte registračný formulár v tej istej sekcii, alebo nás kontaktujte emailom na adrese office@asociaciappp.sk

Verejná súťaž na dokumentáciu nových PPP úsekov R7

20.12.2013

Národná diaľničná spoločnosť, a.s. vyhlásila verejné obstarávanie na "Vypracovanie dokumentácie stavebného zámeru (DSZ) a dokumentácie na územné rozhodnutie (DÚR) pre stavbu: Rýchlostná cesta R7 Bratislava Ketelec - Bratislava Prievoz." v predpokladanej hodnote 2,4 mil. Euro bez DPH.

Integrovaný dopravný terminál v Trenčíne

19.12.2013

Súkromná spoločnosť pripravuje realizáciu nového dopravného terminálu pre cestujúcich v Žiline, ktorý prepojí autobusovú a železničnú stanicu. Vznikne viac ako 1 000 nových parkovacích miest a súčasťou projektu sú aj obchodné priestory. Cestujúci tak budú mať možnosť prestupu z vlastnej do do verejnej dopravy v jednom bode a zároveň možnosť prestupu medzi jednotlivými druhmi verejnej dopravy vrátane MHD. Nový integrovaný terminál bude prepojený s mestským parkom, pričom predpokladaná výška plánovanej investície je 107 mil. Euro.

Termín na predloženie ponúk predĺžený

12.12.2013

V súvislosti s verejným obstarávaním Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky týkajúceho sa prípravy štúdie uskutočniteľnosti výstavby novej nemocnice v Bratislave a poskytnutia súvisiacich poradenských služieb v predpokladanej hodnote 936 000 EUR, bol termín na predloženie ponúk predĺžený do 27.12.2013 (09:45).

Projekt PPP4Broadband na Slovensku

11.12.2013

Projekt rieši rozvoj infraštruktúry širokopásmových technologií (tzv. Broadbandu) v odľahlých oblastiach juhovýchodnej Európy pomocou prístupu Public-Private Partnership. Projekt je implementovaný v 9 štátoch juhovýchodnej Európy, kde je AIEC (slovenská mimovládna organizácia) vedúcim partnerom. V prípade záujmu o projekt si prosím stiahnite a prezrite priložený dokument. Vaše prípadné pripomienky k dokumentu môžete komunikovať priamo našej asociácii.

Výber poradcu- nová PPP nemocnica v Bratislave

17.11.2013

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky dňa 30.10.2013 vyhlásilo verejnú súťaž na zákazku „Vypracovanie štúdie uskutočniteľnosti výstavby novej nemocnice v Bratislave a poskytnutie súvisiacich poradenských služieb“ zahŕňajúcu a) Vypracovanie štúdie uskutočniteľnosti výstavby novej nemocnice v Bratislave, b) Poskytovanie ďalších súvisiacich služieb technického, finančno-ekonomického a právneho poradenstva.